ADVERTEREN

DOQ biedt u de mogelijkheid om effectief uw gewenste medische doelgroep(en) in de zorg te bereiken met vakinhoudelijke advertorials en banners namens uw organisatie. Uw advertorial wordt gedurende een jaar op het platform getoond. Ook stuurt DOQ uw advertorial mee in e-mailnieuwsbrieven aan de geselecteerde doelgroep(en). Uw banner is gedurende een maand zichtbaar op het platform voor uw doelgroep.

Wilt u meer informatie? Helma Alferink, eigenaar van DOQ, vertelt u hier graag vrijblijvend meer over>>

Verschillende medische doelgroepen
U bepaalt zelf op welke medische doelgroep(en) en specialisme(n) u uw advertorial of banner richt. Bijvoorbeeld op longartsen, huisartsen, cardiologen, neurologen, apothekers, reumatologen, internisten, dermatologen, anesthesiologen of psychiaters. Inmiddels hebben zo’n 15.000 zorgprofessionals zich gratis met hun BIG-nummer bij DOQ aangemeld. Dat betekent dat u ook uit vele andere zorgspecialistische doelgroepen kunt kiezen.

Wie maakt de advertorial?
Als adverteerder kunt u kiezen om zelf de inhoudelijke content met aanvullend materiaal – oftewel: klaar voor publicatie – aan te leveren, of om u volledig door DOQ te laten ontzorgen doordat zij u het redactionele werk uit handen neemt.

Zelf de advertorial aanleveren
DOQ geeft u hierbij een hoge mate van zelfregie in de manier waarop u uw advertorial invult en vormgeeft. Zo kunt u zelf kiezen welk beeld u wilt gebruiken, desgewenst relevante filmpjes ‘embedden’, aanvraagformulieren of polls invoegen, een call to action maken en doorverwijzende hyperlinks aanbrengen.

Redactioneel werk uit handen
Indien gewenst biedt DOQ u tevens de mogelijkheid tot full service redactionele ondersteuning. Hierbij ontzorgt DOQ u volledig bij de vervaardiging van de inhoud van de advertorial door u het redactionele werk uit handen te nemen. Van redactionele content tot beeldselectie, vormgeving en call to action.

Van gedachten wisselen over de mogelijkheden? Helma Alferink, eigenaar van DOQ, geeft u graag vrijblijvend advies>> 

Centrale positie op platform
Uw advertorial krijgt altijd een centrale plek op het platform, tussen de journalistieke bijdragen in. Om de attentiewaarde van uw advertorial te vergroten, krijgt deze standaard óók een extra vermelding onder de positie ‘Kennispartners’.

Banner
Binnen DOQ bestaat tevens de mogelijkheid om een banner (advertentie) te plaatsen die zichtbaar is voor één specifieke (of voor meerdere) medische doelgroep(en). Deze advertentie is gedurende een maand steeds zichtbaar voor deze specifieke doelgroep, ongeacht of deze zorgprofessional op het platform ‘binnenkomt’ via de homepage, via een specifiek thema of via doorklikken op een bericht in de e-mailnieuwsbrief. U bent gedurende deze maand altijd de enige adverteerder die met een banner zichtbaar is voor uw geselecteerde doelgroep.

Meedenken en adviseren
Vanuit onze ruime kennis en ervaring helpen wij u graag door – aan de hand van uw specifieke marketingtargets – gericht advies te geven over de te volgen strategie, over het opzetten en over het optimaliseren van uw campagne op DOQ.

Nieuwsgierig hoe u uw marketingdoelstellingen kunt halen? Neem gerust contact op met Helma Alferink, eigenaar van DOQ>>

Contact
Wilt u eens van gedachten wisselen over de advertentiemogelijkheden voor uw product of bedrijf? Neem contact op met Helma Alferink, eigenaar van DOQ:

 

 

 

 

 

Helma Alferink   |   Eigenaar DOQ   |   Helma@doq.nl     |    T: +31 (0) 343 758973