Adverteren

DOQ biedt u de mogelijkheid om effectief uw gewenste medische doelgroep(en) in de zorg te bereiken middels advertorials en/of banners. Uw advertorials en banners worden op het platform gepubliceerd en meegestuurd in de vakinhoudelijke e-mailnieuwsbrieven aan de geselecteerde doelgroep(en).

Verschillende medische doelgroepen
U bepaalt zelf op welke medische doelgroep(en) en specialisme(n) u uw advertorial of banner richt. Bijvoorbeeld op longartsen, huisartsen, cardiologen, neurologen, apothekers, reumatologen, internisten, dermatologen, anesthesiologen, psychiaters of andere specialismen. Inmiddels hebben zo’n 15.000 zorgprofessionals zich met hun BIG-nummer aangemeld. Dat betekent dat u ook uit vele andere zorgspecialistische doelgroepen kunt kiezen.

Banner
Binnen DOQ bestaat de mogelijkheid om een banner te plaatsen die zichtbaar is voor één specifieke (of voor meerdere) medische doelgroep(en). Met deze banner bent u als enige adverteerder zichtbaar voor uw geselecteerde doelgroep. De banner is zichtbaar ongeacht waar de zorgprofessional op het platform ‘binnenkomt’ via de homepage, via een specifiek thema of via de e-mailnieuwsbrief, de banner is zichtbaar op elke pagina. De banner is uitermate geschikt voor branding.

Advertorial
Wilt u inhoudelijk communiceren met uw doelgroep of heeft u een andere doelstelling zoals traffic genereren, dan is een advertorial geschikt. Met een advertorial krijgt u een centrale plek op het platform, tussen de journalistieke bijdragen in. Voor de opzet van de advertorial heeft u een hoge mate van zelfregie waarop u uw advertorial invult en vormgeeft. Zo kunt u zelf kiezen welk beeld u wilt gebruiken, desgewenst relevante filmpjes ‘embedden’, aanvraagformulieren of polls invoegen, een call to action maken en doorverwijzende hyperlinks aanbrengen.

Van gedachten wisselen over de mogelijkheden? Helma Alferink, eigenaar van DOQ, geeft u graag vrijblijvend advies>>

Full service
Als adverteerder kunt u kiezen om zelf de banner of inhoudelijke content – oftewel: klaar voor publicatie – aan te leveren, of om u volledig door DOQ te laten ontzorgen doordat zij u het redactionele werk uit handen neemt. Indien gewenst biedt DOQ u tevens de mogelijkheid tot full service redactionele ondersteuning. Hierbij ontzorgt DOQ u volledig bij de vervaardiging van de inhoud van de advertorial. Van het opzetten en uitwerken van een interview of symposium, beeldselectie, vormgeving en call to action.

Meedenken en adviseren
Vanuit onze ruime kennis en ervaring helpen wij u graag door – aan de hand van uw doelstelling – gericht advies te geven over het optimaliseren van uw campagne op DOQ.

Contact
Wilt u eens van gedachten wisselen over de advertentiemogelijkheden voor uw product of bedrijf? Neem contact op met Helma Alferink, eigenaar van DOQ:

Helma Alferink   |   Eigenaar DOQ   |   Helma@doq.nl     |    T: +31 (0) 343 758973