DOQ

Adverteren

DOQ biedt verschillende mogelijkheden om effectief uw medische doelgroep(en) in de zorg te bereiken. Kennispartnerberichten (advertorials), banners en productpagina’s zijn enkele voorbeelden van de advertentiemogelijkheden binnen het platform DOQ. Naast publicatie op DOQ.nl sturen wij uw advertentie ook mee in onze vakinhoudelijke e-nieuwsbrieven naar de door u geselecteerde medische doelgroep(en).

Bereik uw medische doelgroep(en)

DOQ is al meer dan 10 jaar de plek waar ruim 17.000 artsen, apothekers, verpleegkundigen en onderzoekers kennis en visie met hun vakgenoten delen in een besloten omgeving. U kunt deze doelgroep bereiken met verschillende advertentiemogelijkheden. U bepaalt zelf de medische doelgroep(en) voor uw campagne op basis van specialisme, bijvoorbeeld op longartsen, huisartsen, cardiologen, neurologen, apothekers, reumatologen, internisten, dermatologen, anesthesiologen, psychiaters of andere specialismen.

Onze full service redactie

Als adverteerder kunt u zelf de banner of inhoudelijke content – klaar voor publicatie – aanleveren. Maar u kunt zich ook volledig door DOQ laten ontzorgen en het redactionele werk aan ons uitbesteden. Wij bieden u daarbij de mogelijkheid tot full service redactionele ondersteuning. Hierbij neemt DOQ, in overleg met u, de vervaardiging van de inhoud van de advertorial volledig op zich. Van het opzetten en uitwerken van een interview, schrijven van een medisch-wetenschappelijke tekst, tot beeldselectie en vormgeving.

Neem contact op

Nieuwsgierig naar de advertentiemogelijkheden? Vanuit onze ruime kennis en ervaring helpen wij u graag met gericht advies. Met de focus op uw doelstelling zorgen wij dat uw campagne op DOQ zo optimaal mogelijk wordt ingezet. Wilt u van gedachten wisselen over de advertentiemogelijkheden voor uw product of bedrijf? Neem vrijblijvend contact op met Helma Alferink, eigenaar van DOQ.

Helma Alferink
Eigenaar DOQ
Email: Helma@doq.nl   
Telefoon: +31 (0) 343 758973